Warmonderhof Avondklas, 16 november 20:00 uur

Tom Saat over landbouw en klimaat: hoe C02 de bodem in moet

Over landbouw en klimaat wordt veel beweerd: we zouden bomen moeten planten, de koe vaarwel zeggen, vegetariër worden en een Biobased Economy moeten beginnen. Tijdens de avondklas van 16 november op Warmonderhof haalt Tom Saat, boer op de Stadsboerderij in Almere, het fileermes langs de verschillende hypes en laat zien hoe CO2 gewoon de bodem in moet. Ter afsluiting van het bodemjaar.

De Avondklas van Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen begint om 20:00 uur en wordt gehouden in de Hofzaal aan Wisentweg 12 te Dronten. De Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, economie, voeding en ondernemerschap. De avondklassen zijn toegankelijk voor belangstellenden en voor de eigen studenten. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers.

De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, Groenhorst Dronten Warmonderhof, de Vereniging voor biologisch dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven