Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor stoffenwinkels en ontwerpers

'Samen inkopen' van biologische stoffen mogelijk bij Bo Weevil

Biologische stoffengroothandel Bo Weevil introduceert 'Samen inkopen' van biologische stoffen voor winkels en ontwerpers. Vorig jaar heeft Iris Komen biologische textielgroothandel Bo Weevil overgenomen. Zij nam hiermee de uitdaging aan om het aanbod van modische biologisch katoenen stoffen te vergroten. Om ook ontwerpers en stoffenwinkels de kans te geven kleine hoeveelheden biologische stof te kopen herintroduceert Bo Weevil het gezamenlijk inkopen.

Normaalgesproken zijn de minimale afnames relatief groot maar nu kunnen ontwerpers en winkels ook bijvoorbeeld één rol stof bestellen. Alle kleine orders worden bij elkaar één grote, waarmee de stofproducent aan de slag kan.

Tot 15 november kunnen ontwerpers en winkels hun reservering via de website van Bo Weevil plaatsen voor sweaterstof en single jersey voor levering in het voorjaar 2016.Alle stoffen zijn GOTS-gecertificeerd. Op de website van Bo Weevil kunnen zakelijke klanten een account aanmaken en direct uit de voorraad bestellen of reserveren.

Naast stoffen verkoopt Bo Weevil ook biologisch badtexiel, tassen, groente/fruit- en broodzakjes, cadeau-en kerstpakketten en een kleine collectie kleding. Iris kan ook de productiebegeleiding voor private label kleding of andere producten verzorgen.

Voor meer informatie:

Iris Komen
Bo Weevil BV
De Liesbosch 8d
3439 LC Nieuwegein
030 2881521
[email protected]
www.boweevil.nl 
Publicatiedatum: