Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Avondklas Warmonderhof:

Kwaliteit, eerlijke prijzen en werken in een coöperatie

De Nieuwe Band is een coöperatieve groothandel in biologische droogwaren in Marum. Allard ten Dam (foto) van De Nieuwe Band vertelt maandag 26 oktober om 20.00 uur tijdens de Avondklas in de Hofzaal over kwaliteit en eerlijke prijzen als de omzet onder druk staat.De Nieuwe Band bestaat al 32 jaar. Best bijzonder in deze tijd van overnames. Het is een coöperatie van afnemers en medewerkers. Hoe gaat medezeggenschap in een coöperatie? Hoe werk je aan partnerschap? Het publiek kan al zijn vragen kwijt aan Allard ten Dam.

De avondklas is openbaar toegankelijk en gratis voor studenten. Er wordt aan de overige bezoekers een vrijwillige bijdrage gevraagd. De avondklas wordt gehouden in de Hofzaal van de school, Wisentweg 12.

Over de Avondklassen

De avondklassen van Warmonderhof Opleidingen (Groenhorst Dronten) zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, economie, voeding en ondernemerschap. De avondklassen zijn toegankelijk voor belangstellenden en voor de eigen studenten. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers.

De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen, de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.

Voor meer informatie: www.nieuweband.nl, www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: