Keurmeesterseminar 2015: bomen over bio

N&S organiseert voor de vijfde keer het keurmeesterseminar. "Omdat het ons eerste lustrum is, wordt er een feestelijk tintje aan gegeven. Het concept is succesvol gebleken en dat willen we graag voortzetten. Wij bieden aan keurmeesters die werkzaam zijn in de AGF-sector een plaats om andere keurmeesters te ontmoeten en samen te discussiëren over producten, om elkaar te horen en van elkaar te leren", vertelt Peter van der Veeken.

Op woensdag 4 november a.s. vindt het vijfde keurmeesterseminar plaats en dit jaar wordt er gekeken naar en gediscussieerd over het biologisch product. "Dit product neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen de AGF-keten. Niet alleen in de speciaalzaken, maar zeker ook bij de retail neemt het assortiment biologisch enorm toe. Deze toename roept weer vragen op; hoe moeten we omgaan met het product, hoe is het met de kwaliteit gesteld? Als keurmeester is het van groot belang om op al die vragen een juist antwoord te kunnen geven."

"En juist daarom willen we dit jaar met jullie als keurmeester 'bomen' over het biologisch product. Dit gaan we doen op verschillende locaties in het land, we willen jullie de gehele biologische keten laten zien; van teelt tot en met de supermarkt. Er zijn sprekers uitgenodigd van verschillende schakels uit de biologische AGF-keten om hun visie daarover met ons te delen", vertelt Peter. Uiteraard is het blok 'product' niet meer weg te denken tijdens het keurmeesterseminar. Een onderdeel dat zeer gewaardeerd wordt. Dit jaar gaan we vooral praten met elkaar over het biologisch product. Bezig zijn met product en kijken waar verschillen en/of overeenkomsten zitten. Keurmeesters onder elkaar, praten over product, bezig zijn met het vak! Hoe mooi kan het zijn. "

Aanmelden kan via
Natasja Jacobs: nwa@ns-quality.nl
of
Peter van der Veeken: pve@ns-quality.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.