Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Binnenkort nog meer biologische groente en fruit"

ALDI wijst klanten op groeiend bio-aanbod

ALDI heeft deze week een aparte versfolder verstuurd. Deze folder staat volledig in het teken van biologisch en fairtrade. De lezer krijgt informatie over wat biologisch en fairtrade exact inhoudt en waar de producten vandaan komen. De discounter maakt zijn klanten hiermee bewust van welke keuzes ze kunnen maken (hoe ze dagelijks voldoende groente kunnen eten bijvoorbeeld.



Over biologisch zegt ALDI verder het volgende: "ALDI kiest voor een uitgebreider assortiment in biologische groente en biologisch fruit. Bewust bezig zijn met voeding, gezondheid en zorg voor het milieu bij het produceren van gewassen, speelt voor ons een steeds grotere rol. Vanuit deze gedachte kunnen klanten in onze winkels biologische tomaten, biologische paprika, biologische aardappelen, biologische bananen en biologische komkommers kopen."


Pagina 10 en 11 uit de weekfolder.

In de aparte folder staan verder geen aanbiedingen. In de ALDI-folder voor week 37 staan wel wat bio-producten, zoals de nieuwe biologische olijfolie op de voorpagina. En op pagina 2 en 3 staan diverse bio-producten extra in het spotlight, waaronder biologische penne, pure chocolade, sap, bulgur en gehakt. Op pagina 10 en 11 van de folder staan nog meer biologische producten die behoren tot het dagelijkse assortiment van ALDI.

Klik hier om de folder te bekijken.
Publicatiedatum: