Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag 14 september:

Avondklas over bio-imkerij De Oase met oud-student Warmonderhof

Oud-leerling van Warmonderhof, Elmar Mook, reist met z'n bijenvolken van bloemenoase naar bloemenoase door de bloemloze woestijn Nederland. Hij biedt bestuiving en verkoopt honing. Maandag 14 september om 20:00 uur vertelt hij in de Hofzaal van de school wat voor hem wezenlijk is bij het houden van bijen. Elmar vertelt over de dracht, de vorm van de kast, de schone materialen, geen manipulatie, het eko-merk en onverhitte honing. En hij vertelt hoe hij dit aanpakt als jonge ondernemer. Deze avond kunt u zijn honing kopen. Kijk alvast op www.imkerijdeoase.nl voor meer informatie.Over de Avondklassen

De Avondklassen van Warmonderhof Opleidingen (Groenhorst Dronten) zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, economie, voeding en ondernemerschap. De avondklassen zijn toegankelijk voor belangstellenden en voor de eigen studenten. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers.

De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, Groenhorst Dronten Warmonderhof, de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.

De avondklas wordt gehouden in de Hofzaal van de school, Wisentweg 12.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: