Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Josie's Organics gaat samenwerken met bekende diëtiste

Op 14 juli maakte Braga Fresh Family Farms in de VS bekend dat zij gaan samenwerken met Stephanie Bouquet, diƫtiste en eigenaresse van SB Nutrition. Zij zal de klanten van Josie's Organics, Braga's kwaliteitslabel voor bio-groenten en fruit, advies geven over gezonde voeding.

Bouquet zal praktische tips geven om gezond te blijven door middel van goede voeding. Hierbij zal aandacht geschonken worden aan een uitgebalanceerd eetpatroon, bewegingstips en het samenstellen van de optimale maaltijd. Haar aanbevelingen en recepten zullen regelmatig gepost worden op het 
Josie's Organics website blog en kunnen gedeeld worden via social media, Facebook en Twitter en zullen tevens uitgezonden worden via de social mediakanalen van Josie's Organics.

Bouquet werkt al sinds 1993 als gediplomeerd diƫtiste. Ze richt zich met name op gewichtsbeheersing, diabetes- en sportvoedingsadvies. Zelf heeft ze een gezonde levensstijl waarbij goede voeding en beweging voorop staan. Als hobby doet zij aan langeafstandslopen. Ze heeft al heel wat wedstrijden op haar naam staan, zoals de halve marathon in Salinas en de Boston Marathon.

Karen Nardozza van Josie's Organics geeft aan dat Braga verder gaat dan alleen goede kwaliteit groenten en fruit leveren. "Braga Fresh wil transparant en servicegericht handelen. Onze marketinginitiatieven sluiten hierop aan. We bieden de consument graag wat extra's. Samenwerking met experts zoals Stephanie, Chadwick Boyd en de Produce Mom geeft ons de mogelijkheid om consumenten dagelijks adviezen te geven over een gezonde voeding en levensstijl met tips en recepten voor het toepassen van groenten en fruit in maaltijden en tussendoortjes."

Meer informatie over Josie's Organics is te vinden op www.josiesorganics.com

Voor meer informatie:

Karen Nardozza
Moxxy Marketing
Tel: (831) 975-5002
Publicatiedatum: