Gemaakt van bio-katoen

'The Intelligent Design T' - 's werelds meest simpele shirt

Op 20 augustus is het eerste 'Intelligent Design'-product geïntroduceerd, 'The Intelligent Design T'. Volgens de ontwerpers gaat het om 's werelds meest simpele shirt. Er zijn slechts twee stukken jersey-stof voor nodig en één naad. Dit is goed te zien op het onderstaande plaatje.De productie van de T-shirts van London Denim Intelligent Design heeft volgens de ontwerpers minder invloed op het milieu dan de productie van andere kleding. Het slimme ontwerp van 'The Intelligent Design T-shirt' zou hier aan bijdragen. De stof is zo gesponnen dat de randen van de mouwen en romp, die niet worden omgezoomd, niet gaan rafelen.

Het materiaal dat gebruikt wordt voor 'The Intelligent Design T' is ook duurzaam. De shirts zijn namelijk gemaakt van biologisch katoen uit Turkije, dat in Portugal gesponnen is en in Leicester verwerkt is tot de stof jersey.

Klik hier om naar de website te gaan.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.