Topchefs Sergio Herman, Syrco Bakker & Co zetten foodregio Zeeland in nieuw perspectief

'Foodfest': nieuw foodmarket-event in Cadzand

Zeeuws-Vlaanderen is een jaarlijks nieuw culinair evenement rijker! Voortaan is het mogelijk om in de duinen van Cadzand nóg meer te genieten van al het goeds dat de regio op culinair gebied te bieden heeft. Op maandag 7 september aanstaande vindt namelijk de eerste editie van Foodfest, een initiatief van Stichting Inspired Events plaats in samenwerking met tientallen partners die houden van eerlijk, lekker en ambachtelijk eten.

Sergio Herman, Syrco Bakker & Co

Dit unieke foodfestival is één van de eerste projecten van Stichting Inspired Events opgericht door niemand minder dan topchefs Sergio Herman (Pure C/The Jane), Syrco Bakker (Pure C/Syrco.nl), collega-ondernemers Mark Labruyere van Delica Licious en Petra Gorthmanns van Strandhotel in Cadzand-Bad. Foodfest moet inspireren en de Zeeuws-Vlaamse foodregio promoten. Het evenement is niet alleen bedoeld om samen te genieten, maar ook om inspiratie op te doen door elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Dit kan in de VIP Lounge maar ook gewoon in de duinen. Daar is de toegang gratis. Alle liefhebbers van eten en drinken zijn van harte welkom.

Stories of food

Tijdens Foodfest worden niet alleen (h)eerlijke en verse producten geserveerd. Onder anderen tatoeëerder Henk Schiffmacher, schrijfster Ellemieke Vermolen, de Vlaamse tv-chef Sophie Dumont, kweker Dieneke Klompe en dp en Sergio Herman himself delen een verhaal over hun relatie met (ambachtelijk) eten. Kortom, wie tijdens een inspirerend event, in goed gezelschap lekkere gerechten wil proeven en daar met de blote voeten in het zand van wil genieten zit de tweede maandag van september gebeiteld in Cadzand-Bad.


Het team achter Foodfest.

Aanvang en route

Foodfest vindt plaats van 12:00 uur tot 23:00 uur ter hoogte van Pure C/Strandhotel in Cadzand-Bad. Vanaf 12:00 uur is het strand waar ook Pure C gevestigd is omgetoverd tot een uitgebreide foodmarket waar alle zintuigen worden geprikkeld. Rond de klok van 13:30 uur wordt per boot het 'eerste' mandje oesters aan wal gebracht en aan co-founder van de Stichting Inspired Events, Sergio Herman overhandigd.

De route naar Foodfest vindt u hier.

Volg Inspired Events en Foodfest online via www.inspiredevents.nu of Facebook en Instagram.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.