Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Tweesterrenchef Edwin Vinke kookt exclusief biologisch en vegan diner
Op 9, 10 en 11 oktober 2015 gaat tweesterrenchef Edwin Vinke van De Kromme Watergang een exclusief diner serveren in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade te Amsterdam. Het diner is volledig plantaardig (vegan) waarbij alle ingrediënten afkomstig zijn uit Nederlandse bio-dynamische of biologische landbouw. Edwin Vinke is sinds 1993 eigenaar en chef-kok van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant De Kromme Watergang. Plezier, passie en perfectie is de basis van Vinke's keuken waarvoor hij in 2011 door Gault Millau is uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Voor deze editie gaat Edwin Vinke in het bijzonder aandacht geven aan historische en uitzonderlijke bloemen, kruiden en groenten. Een bijzondere uitdaging voor een chef die zijn inspiratie haalt uit de Zeeuwse Wateren.
Tijdens deze editie mogen de gasten gebruik maken van houten bestek, ontworpen door Stian Korntved Ruud. Het servies wordt uit natuurlijke materialen zoals kalebas, klei, hout of steen gecreëerd door Patricia Domingues, Matthias Dyer, Tatjana Giorgandse, Deborah Rudolph en Tala Yuan. De kunstenaars Sarah Hurtigkarl en Valentin Loellmann gaan de avonden een extra bijzondere aanvulling geven.
Details
Wat: vijfgangenmenu met wijn of sap-arrangement voor 125 euro Wie: 40 gasten per avond Wanneer: 9, 10 en 11 oktober 2015 om 19:00 uur Waar: Lloyd Hotel & Culturele Ambassade – Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam