Doelbedrag verhoogd

Sleuteloverhandiging Het Lokaal op 1 september

Het Lokaal wordt een foodhal in het stadshart van Amersfoort. Op 1 september krijgen de initiatiefnemers de sleutel van twee loodsen in de Nieuwe Stad van het voormalige poppodium De Kelder. Na een flinke verbouwing gaat Het Lokaal er regionaal eten en drinken inkopen, verwerken, produceren en verkopen. Het is een combinatie van groothandel, detailhandel, webwinkel, horeca en evenementen. Je koopt er pure, verse en vooral lekkere producten van boeren, telers en producenten uit de regio. In Het Lokaal komt tevens een ambachtelijke bakkerij die zuurdesem broden maakt, een koffiebranderij en worden er diverse workshops gegeven rondom koken, eten en drinken. En om dit te realiseren hebben ze geld nodig om te investeren.De crowdfundingcampagne voor Het Lokaal is een groot succes. Meer dan 170 investeerders hebben hun steun en vertrouwen uitgesproken door gezamenlijk ruim 160.000 euro in te leggen. Een mooi resultaat om mee te beginnen. Om Het Lokaal zoveel mogelijk met de 'crowd' en zonder andere instanties te funden is het doelbedrag verhoogd. Meedoen aan dit unieke initiatief kan al vanaf 100 euro en tot 31 juli.
 

Niet doneren: lenen

Er wordt nog wel eens gedacht dat de 'crowd' geld doneert en dus weggeeft. Het Lokaal betaalt echter alles terug! Wie Het Lokaal fund leent geld om te kunnen starten. Dit is een lening tegen 25% rente over een looptijd van 5 jaar. Naast de rente zijn er ook leuke extra's, zoals korting op producten, naamsvermelding in Het Lokaal of op de entree en nog veel meer.

Voor meer informatie: www.hetlokaal.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.