"Leveren bewust exclusief aan het natuurvoedingskanaal"

Lima verrijkt nieuwe graanwafels met zaden

Tholen - Lima heeft onlangs vijf nieuwe wafels geïntroduceerd. Het gaat hierbij onder meer om extra dunne graanwafels die verrijkt zijn met zaden. Pieter Van Hoye, Sales Manager Health Food Benelux, vertelt dat er een groeiende vraag is naar glutenvrije broodvervangers. "Dit is goed merkbaar binnen Lima. Steeds meer consumenten zijn bovendien op zoek naar een alternatief voor de traditionele rijstwafel. Dit willen we bieden met deze nieuwe wafels op basis van volkoren granen."Pieter geeft aan dat er bewust voor gekozen is om een deel van de nieuwe Lima-wafels te verrijken met zaden zoals lijnzaad en amaranth. "Dit geeft de wafels net wat extra voedingswaarde. Er zijn vijf varianten. Als eerste hebben we de lijnzaadwafels geïntroduceerd. Het gaat hierbij om een boekweit- en een maïswafel. Daarna volgden de maïswafel met amaranth, de boekweitwafel met chocolade en de boekweitwafel met chocolade en kokos."Er is volgens Pieter enthousiast gereageerd vanuit de markt. "De nieuwe wafels worden goed opgenomen door de winkeliers en consumenten zijn lovend. Vooral in België en Frankrijk zijn de nieuwe wafels al vast onderdeel van het assortiment.
Belangrijk voor Lima is dat zowel de grondstoffen als het afgewerkte product nauwkeurig worden gecontroleerd op pesticiden door ons laboratorium om zo een hoge kwaliteit te borgen." De producten van Lima zijn overigens niet in de supermarkten verkrijgbaar, zo benadrukt Pieter. "Lima levert exclusief aan het natuurvoedingskanaal. Hier kiezen we bewust voor."


Lima

Lima promoot biologisch, vegetarische en alternatieve voeding. Alle producten van Lima zijn 100 procent vegetarisch en passen voor 98 procent binnen een veganistisch voedingspatroon.

Voor meer informatie:

Pieter Van Hoye
Lima
Groendreef 101
9880 Aalter (België)
+32 50728909
P.vanhoye@limafood.com
www.limafood.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.