Nu ook bio-producten bij Kaufland Polen

Kaufland Polen heeft een promotiecampagne gelanceerd voor biologische groenten en fruit, meldt portalspozywczy.pl. Dit is een test voorafgaand aan de uitbreiding van het vaste assortiment met biologische producten.

In de huidige campagne zijn een diverse biologische producten in de aanbieding, waaronder bananen, citroenen, aardappelen, tomaten, wortelen, uien en paprika's. Deze groenten en fruit zijn het meest in trek bij de Poolse consument.


 
Opvallend is dat het biologische aanbod van Lidl in Polen al een aanzienlijke groei heeft laten zien. Lidl en Kaufland maken echter beiden onderdeel uit van de Schwarz Group. Het ligt dus voor de hand dat het biologische aanbod van Kaufland zich op dezelfde manier zal ontwikkelen. 

De belangrijkste doelstelling is om tegemoet te komen aan huidige trends op het gebied van gezondheid en milieu. Klanten kopen graag producten met een label dat kwaliteit en respect voor het milieu garandeert.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.