Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thema Bio-beurs 2016 bekend: 'Groen groeit, over de groei van de biologische sector'

De Bio-beurs die op 20 en 21 januari 2016 in Zwolle wordt gehouden, krijgt als thema 'Groen groeit, over de groei van de biologische sector'. De initiatiefnemers Bionext en Libéma roepen ondernemers, kennisinstellingen en adviseurs op om voor 25 september 2015 voorstellen in te dienen voor het inhoudelijke programma op de Bio-beurs. De vakbeurs richt zich op alle schakels in de biologische sector en verwelkomt ook ondernemers die zich op biologisch oriënteren.
 

Biologisch groeit als kool

In Nederland groeit de verkoop van biologische producten in 2015 naar verwachting weer boven de 10%. Ook wereldwijd groeit de markt. Zo'n snelle groei brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Is er voldoende biologisch aanbod? En waar komt dat vandaan? Wat betekent opschaling voor de relatie boer-consument? Al dit soort vraagstukken worden behandeld op het inhoudelijk programma op de Bio-beurs.

Inspirerende lezingen en workshops

Paul Fischer, voorzitter programmacommissie en biologisch akkerbouwer op de Warmonderhof: "We zijn op zoek naar inspirerende bijdrages om dit thema inhoudelijk uit te werken. Zij kunnen tot 25 september via deze Programma-pagina op www.bio-beurs.nl voorstellen indienen voor lezingen en workshops. De programmacommissie selecteert de beste inzendingen die een gratis plek krijgen op het inhoudelijk programma van de Bio-beurs."
 
Bedrijven of adviseurs die zeker willen zijn van een plek in het inhoudelijke programma kunnen een zaal huren en een voorkeurstijdstip aangeven. Er vindt bij deze groep geen selectie plaats.

 
Publicatiedatum: