Lekker naar de Boer ontvangt 1 miljoenste bezoeker

In het weekend van 20 en 21 juni bezocht de 1 miljoenste bezoeker het Lekker naar de Boer- weekeinde. Op biologische boerderij 't Geertje in Zoeterwoude werd de familie Hensen in het zonnetje gezet. Zij ontvingen van organisator Bionext een mooie taart als verrassing. Alma Hensen: "Wat ontzettend leuk om zo overvallen te worden en een lekkere taart te krijgen. Een heerlijk dagje op de biologische boerderij wordt op deze manier helemaal bijzonder."
 


Sinds 1998 organiseert Bionext de open dagen bij biologische boeren en tuinders. Gemiddeld kwamen in de afgelopen 18 jaar 60.000 bezoekers op het Lekker naar de Boer weekend af. Lekker naar de Boer is het jaarlijkse evenement waarbij biologische boeren en tuinders open dag houden. Bezoekers kunnen tijdens dat weekend zelf ontdekken waar al die heerlijke biologische producten vandaan komen. In heel Nederland deden dit jaar ruim 150 boeren en tuinders mee met Lekker naar de Boer, van groente- en fruittelers tot en met varkens- en pluimveehouders. Er waren rondleidingen, boerenmarkten en proeverijen.
 
Lekker naar de Boer vormt een jaarlijks hoogtepunt Bionext campagne 'Biologisch, lekker natuurlijk' en wordt gefinancierd met steun van de EU.

Voor meer informatie: www.lekkernaardeboer.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.