Bioweek.be online

De Bioweek-website is online gegaan. Hierop zijn naast activiteiten en wedstrijden ook de getuigenissen van de Bioweek-gezichten terug te vinden. De Bioweek zal gehouden worden van 6 tot en met 14 juni.

via de Bioweek-website kunnen consumenten vanaf nu hun Bioweek beginnen plannen. De meeste activiteiten zitten intussen al in de activiteitendatabank en zijn makkelijk te raadplegen. Ook promoacties zijn mee opgenomen in deze zoekdatabank. Bedrijven kunnen hun activiteiten nog altijd op laten nemen in deze online databank. Activiteiten kan men inschrijven via dit inschrijvingsformulier. Promoacties kunnen doorgegeven worden via dit aanmeldingsformulier.Lees ook zeker de verhalen van de 8 Bioweek-gezichten. 'Met bio investeer ik in onze toekomst' is de slogan van de Bioweek van dit jaar. Die vindt plaats van 6 tot 14 juni. Met meer dan 100 activiteiten over heel Vlaanderen zetten de organisatoren van de Bioweek de sector 10 dagen lang in de kijker.

Voor meer informatie: www.bioweek.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.