Schrijven tussen de aardbeien

Schrijven over je leven op de biologische tuinderij van Landgoed Eyckenstein in Maartensdijk. Dat kan deze zomer. De geuren van basilicum, tomaten en lavendel prikkelen de zintuigen. En wie weet maken die herinneringen wakker over vroeger.

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van 10:00 uur tot 12:30 uur in juli en augustus. Geschikt voor schrijfliefhebbers, verhalenvertellers en bewaarders van familieverhalen. Elly Rijnbeek begeleidt de schrijfcursus. Ze is journalist en tekstschrijver en is deskundig in het schrijven van levensverhalen. Iedere week pakt ze een thema bij de kop: de eerste verliefdheid, de kookkunsten van oma of vakanties aan zee. Schrijfervaring is niet nodig. Het gaat vooral om het plezier van het optekenen en delen.Oranjerie

De historische moestuin van Landgoed Eyckenstein is een heerlijke plek om te schrijven. Bij zonnig weer zitten we onder de bomen; bij regen in de sfeervolle Oranjerie. In de pauze kuier je tussen de stokbonen en de met goudsbloemen omzoomde groentebedden. De laatste schrijfochtend sluiten we af met een zomerse picknick. Op vrijdagochtend 26 juni om 10:00 uur is er een introductie. Daarna bepaal je of je verder mee gaat doen. Het adres is Tuinderij Eyckenstein, Dorpsweg 264 achter, Maartensdijk.

Voor meer informatie en opgave: 06 27457980, ellyrijnbeek@gmail.com, www.ellyrijnbeek.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.