Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Heel bijzonder om deze winkel met mijn broer te runnen"

De Tommelbos viert 35-jarig bestaan met openluchtlunch

Tholen - Afgelopen zaterdag bestond Natuurwinkel De Tommelbos in Dieren 35 jaar. Dit werd gevierd met een 'openluchtlunch'. Ondernemer Wim te Brinke vertelt dat het een zeer geslaagd feest was. "Om dit jubileum te vieren, wilden we de klant in het middelpunt zetten, dat is goed gelukt. We hebben zo'n 350 mensen te eten gehad. We hebben erg veel leuke en enthousiaste reacties gekregen."


De lange rij met tafels voor de winkel.

Verder was de winkel aan de Wilhelminaweg 49 versierd en waren er in de winkel 35 aanbiedingen te vinden. De producten werden geheel toepasselijk met 35 procent korting aangeboden. "We hebben in totaal zestig tafels neergezet. Hiervoor kregen we hulp van onder meer oud-personeelsleden. Het was leuk om te zien hoe de mensen langzaamaan aanschoven. Rond 13:00 uur waren uiteindelijk alle tafels gevuld en kon iedereen genieten van de volledig biologische lunch, met onder meer broodjes, beleg en sapjes."
Bij een feestje horen ook cadeaus.

Wim heeft de natuurvoedingswinkel in 1980 opgericht. Hij runt de winkel met zijn broer Freek. "Freek is op een later moment ingestapt, maar was al wel werkzaam in een natuurvoedingswinkel. Samen beschikken we inmiddels al over 70 jaar ervaring in de natuurvoedingsbranche. We beseffen zeker dat het heel bijzonder is om dit als broers te kunnen doen." Over het grootste verschil met 35 jaar geleden is hij duidelijk: "Toen kwam de pindakaas in emmers van 10 liter binnen en moesten we dit zelf nog in potjes doen. We vulden ook zelf de kwark en allerlei notenpasta's in zelf gespoelde glazen potten. Hier zat toen nog statiegeld op."Voor meer informatie:

Wim en Freek te Brinke
De Tommelbos
Wilhelminaweg 49
6951 BN Dieren
0313 413018
[email protected]
www.natuurwinkel.nl