GreenShoppingGuide.nl - de leukste 'groene' webadresjes verzameld

De tijd dat termen als duurzaamheid, groen en eco een geitenwollensokkenimago hadden is gelukkig voorbij: groen is hip. Steeds meer mensen zijn zich bewust van wat zij eten en consumeren en willen graag 'groener' leven voor een schonere aarde en een gezonder lijf. Daarom is GreenShoppingGuide.nl gelanceerd.GreenShoppingGuide is niet de eerste Nederlandse online shopgids, maar wel de eerste die zich puur richt op webshops binnen de niche 'groene lifestyle'. Deze online shopgids bevat een bundeling van leuke webshops met producten die eco, biologisch, fair trade of duurzaam zijn. Of je nu op zoek bent naar mode of beauty, leuke interieurspullen, cadeaus of producten voor baby's en kinderen op GreenShoppingGuide.nl vind je de juiste online adresjes, op een inspirerende manier samengesteld.

Ook uniek is dat GreenShoppingGuide één van de eerste online shopgidsen is die volledige responsive is. Dat wil zeggen dat de website er ook mooi uitziet en makkelijk te gebruiken is op alle mobiele apparaten.

Voor meer informatie: www.greenshoppingguide.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.