Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frietwinkel winnaar AD Friettest 2015

De biologische friet van de Frietwinkel is in de AD Friettest 2015 bekroond met het eindcijfer 10. Daarmee is de Frietwinkel verkozen tot winnaar. De Frietwinkel heeft als enige van de 144 bezochte adressen een 10 gekregen. Ondernemers Roderick Heijning en Siem van Bruggen openden de Frietwinkel in augustus vorig jaar (lees hier het Biojournaal-artikel daarover). Op de website staat de volgende reactie:

"Het begon met het bakken van verse frieten vanuit onze Frietfiets; iedere vrijdag stonden we op de biologische markt in Utrecht en wekelijks kwamen er weer enthousiaste klanten terug! De smaak van verse frieten, het biologische en eerlijke karakter, de gezelligheid aan de fiets waren redenen voor nog een portie. Met de fiets serveren we op feestjes, bruiloften, festivals en meer, check www.frietfiets.nl voor alle informatie hierover."


Linksboven Siem en Roderick op de dag van de opening. Foto's: Max Jansen Photography

"Nu, sinds half augustus 2014, is onze Frietwinkel open. De eerste biologische Frietwinkel van Utrecht! We huisvesten in een prachtig pand, voorheen een oude slagerij waarvan we de tegels in ere hebben hersteld. Zeven dagen in de week bakken wij hier de lekkerste verse frieten van biologische aardappelen met heel veel plezier. En op 24 april zijn wij verkozen tot winnaar van de AD Friettest 2015."

Klik hier voor een uitgebreid interview in het AD.

Voor meer informatie: www.frietwinkel.nl
Publicatiedatum: