Workshop over bijen

Zoete inval bij Antropia

Want….we hebben het allemaal zo ontzettend druk, dat het er langzamerhand gewoon bij begint te horen. Maar is het wel normaal om continu als bezige bijen van hot naar her te vliegen? Ontspannen bijen eigenlijk dan nooit? Reden voor Antropia, Cultuur- en Congrescentrum op Landgoed de Reehorst in Driebergen om leuke bijenworkshops te organiseren in de meivakantie. Een leerzaam moment van ontspanning (en bovendien een leuk uitje met de kinderen.)

Zoete Inval

Imker Wim Oerlemans neemt de deelnemers in een workshop van 45-60 minuten mee naar de bedrijvige wereld van de bijen op Landgoed de Reehorst. Hij vertelt bij de bijenkasten op een leuke manier over de parallellen en verschillen met onze drukke levens. Met als afsluiting een kop verse muntthee (met honing van de landgoedbijen uiteraard) op het MooyWarm Terras bij Antropia.

Wanneer?

Woensdag 6 mei, 14:00–15:15 uur
Vrijdag 8 mei, 14:00–15:15 uur
Woensdag 13 mei, 14:00–15:15 uur
Vrijdag 15 mei, 14:00–15:15 uur

Aanvullende info

De deelnameprijs bedraagt 7,50 euro per persoon. Reservering vooraf is noodzakelijk, telefonisch via 0343 531818 of via mail; receptie@antropia.nl. Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.