Albert Jan Maat herbenoemd als voorzitter LTO Nederland

De Algemene Vergadering van LTO Nederland heeft per 1 april jongstleden Albert Jan Maat (62) uit Paterswolde herbenoemd als voorzitter van LTO Nederland. De heer Maat is sinds april 2007 voorzitter van LTO en begint aan zijn derde termijn.

De herkozen voorzitter heeft bij zijn benoeming aangegeven, dat hij niet de hele periode van vier jaar zal volmaken. Hij wil de komende periode leiding geven aan het veranderingsproces in LTO-verband.

Voorts ziet Maat onder meer de komende herziening van het belastingstelsel, de herijking van enkele EU-richtlijnen (Natura 2000, Vogel en Habitat) en de lopende TIPP-onderhandelingen over een handelsakkoord tussen de EU en de VS als stevige uitdagingen.

Sinds oktober 2013 is de LTO-voorzitter tevens voorzitter van de COPA, de Europese koepel van landbouworganisaties in Brussel. Die termijn loopt in oktober 2015 af.

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.