Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zorgboerderij De Grote Wiede viert 10-jarig bestaan

Was er in 2012 nog de feestelijke opening van de nieuwe Schuur annex werkruimte, in 2015 hijst de Grote Wiede de vlag ter ere van het tweede Lustrum. Dit jubileum zal vrijdag 24 april officieel gevierd worden.

In april 2005 schakelden Arend en Jantien hun boomkwekerij (1987) om, naar een multifunctioneel, biologisch landbouwbedrijf. Zes werkgebieden – de Akker, kruidentuin, de boomkwekerij, de dieren, de keuken, het terreinonderhoud en haardhout en de technische dienst - bieden inmiddels dagelijks zinvol werk, hoe klein ook, aan maximaal 15 hulpboeren, 4 parttime begeleiders en een vaste groep vrijwilligers per dag.Nu, tien jaar later, zijn er vele ontwikkelingen om op terug te kijken. Onlangs richtten de ondernemers nog Stichting de Vier Schepel op en trad er een maat (Gea van Klompenburg) toe in de maatschap. Vol vertrouwen en met een solide basis gaan Arend, Jantien en Gea in deze nieuwe setting de dynamische toekomst zowel in de zorg als in de landbouw tegemoet.

Dat moet gevierd worden! Vrijdag 24 april vieren de medewerkers, vrijwilligers, hulpboeren en hun familie een feest.

Zaterdag 25 april gaat dit feest verder, de open dag is voor iedereen vrij toegankelijk vanaf 10:00 tot 16:00 uur op het erf van de Grote Wiede aan de Rijnvis 46, in Hulshorst.

Laat u verrassen door een kijkje in de keuken. De hulpboeren laten u graag zien welk werk zij dagelijks verrichten en welke producten zij produceren om te verkopen, maar De Grote Wiede biedt ook andere ondernemers een kans om op stands hun producten aan te prijzen. Ook voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten.

De koks van Ratatouille en het Koetshuis zijn natuurlijk weer uitgenodigd voor een culinaire verrassing en voor de muzikale omlijsting wordt gezorgd.

Er is tevens een speciale Grote Wiede stand, waarbij de ondernemers de uitwisseling met u opzoeken omtrent de laatste organisatorische ontwikkelingen.

Voor meer informatie:

Gea van Klompenburg
Zorgboerderij de Grote Wiede
Rijnvis 46
8077 RR Hulshorst
[email protected]
www.degrotewiede.nl
Publicatiedatum: