De Keuken van KEEK geopend in Utrecht

Op 8 december 2014 is De Keuken van KEEK geopend aan de Utrechtse Oudegracht. In de nieuwsbrief van De Keuken van KEEK staat wat meer informatie over de biologische bakkerij:

"Wij bakken alles vers aan de Oudegracht van biologische ingrediënten. Op 8 december 2014 openden we op Oudegracht 362 de keuken van KEEK. Dit op 1 minuut lopen van onze lunchroom, Kunst En Eerlijke Koffie KEEK, aan de Twijnstraat. In de keuken in de werfkelder bakken en koken we alles dat we in onze lunchroom serveren en meer."


De Keuken van KEEK verkoopt brood van biologische bakkerijen uit de regio, waaronder de Veldkeuken en Zonnemaire. Ondertussen ontwikkelen ze hun eigen brood. De broden die ze zelf bakken krijgen namen uit de buurt. Zo is er nu al Vrouwjuttenbrood, vernoemd naar een hofje achter de bakkerij.

Boven in de winkel kan men naast brood allerlei producten afhalen. Zo is er een lunchblaadje ontwikkeld, een bladerdeegbodem met verschillende toppings met gegrilde groente, ham met zelf gefermenteerde zuurkool of kaas met gegrilde groenten. Verder heeft De Keuken van KEEK ook chocolade brioche, een ham-kaas brioche, biscotti en nog veel meer.


De Keuken van KEEK heeft diverse hartige en zoete scones die ze met speltbloem maken. Ze houden ook rekening met diverse diëten en hebben onder andere een plantaardige cake, Lady Marmelade en een glutenvrije brownie (sporenrisico).

Daarnaast zijn alle sandwiches, belegde scones en taarten van KEEK verkrijgbaar. Op bestelling kan De Keuken van KEEK ook hele taarten bakken en bedrijven kunnen bij hen terecht voor een zakenlunch. In de zaak serveren ze filterkoffie van The Golden Coffee Box en The Village en persen ze verse fruitsappen en fruit-groentesappen.Voor meer informatie: www.dekeukenvankeek.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven