Op 8 december 2014 is De Keuken van KEEK geopend aan de Utrechtse Oudegracht. In de nieuwsbrief van De Keuken van KEEK staat wat meer informatie over de biologische bakkerij:
"Wij bakken alles vers aan de Oudegracht van biologische ingrediƫnten. Op 8 december 2014 openden we op Oudegracht 362 de keuken van KEEK. Dit op 1 minuut lopen van onze lunchroom, Kunst En Eerlijke Koffie KEEK, aan de Twijnstraat. In de keuken in de werfkelder bakken en koken we alles dat we in onze lunchroom serveren en meer."
De Keuken van KEEK verkoopt brood van biologische bakkerijen uit de regio, waaronder de Veldkeuken en Zonnemaire. Ondertussen ontwikkelen ze hun eigen brood. De broden die ze zelf bakken krijgen namen uit de buurt. Zo is er nu al Vrouwjuttenbrood, vernoemd naar een hofje achter de bakkerij.
Boven in de winkel kan men naast brood allerlei producten afhalen. Zo is er een lunchblaadje ontwikkeld, een bladerdeegbodem met verschillende toppings met gegrilde groente, ham met zelf gefermenteerde zuurkool of kaas met gegrilde groenten. Verder heeft De Keuken van KEEK ook chocolade brioche, een ham-kaas brioche, biscotti en nog veel meer.
De Keuken van KEEK heeft diverse hartige en zoete scones die ze met speltbloem maken. Ze houden ook rekening met diverse diƫten en hebben onder andere een plantaardige cake, Lady Marmelade en een glutenvrije brownie (sporenrisico).
Daarnaast zijn alle sandwiches, belegde scones en taarten van KEEK verkrijgbaar. Op bestelling kan De Keuken van KEEK ook hele taarten bakken en bedrijven kunnen bij hen terecht voor een zakenlunch. In de zaak serveren ze filterkoffie van The Golden Coffee Box en The Village en persen ze verse fruitsappen en fruit-groentesappen.
Voor meer informatie: www.dekeukenvankeek.nl
Abonneren
Vacatures
- Coördinator backoffice
- Accountmanager industrie (internationaal)
- Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager
- Junior productspecialist biologische kruiden
- Avonturier / Zelfstandig recruiter
- Accountmanager
- Senior AGF Pricing Specialist
- Sales Support
- Quality Assurance Manager
- Senior / junior inkoper bloemen
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-16 "Dit is de manier waarop ik wil boeren: een goede bodem, dicht bij de consument en traceerbaar voedsel"
- 2022-05-13 Terug van weggeweest: biologische bakkerij bij Loverendale ter Linde
- 2022-05-09 Drukbezochte streekmarkt en open dag bij jubilerend bio-bakker Bolhuis
- 2022-05-05 Robert teelt bio-granen voor lokaal brood en bier
- 2022-05-02 Kleinere sandwiches en taartstukken vanwege hogere prijzen: "We zijn hier open over"
- 2022-04-29 Bakker Bolhuis bakt 25 jaar biologisch
- 2022-03-31 Zwitsers bio-label geldt bij uitzondering deels ook voor Europees tarwe
- 2022-03-28 "We gaan voor eigen graan"
- 2022-03-01 Henk Smit overleden
- 2022-02-25 Braas Brood- en Banketbakkerij zal fors uitbreiden
- 2022-02-16 Nieuw: Moin vegan (choco) croissants
- 2022-02-10 "Dat ik ooit overstapte op biologisch meel, was uit een soort bewijsdrang"
- 2022-02-02 Royal Steensma neemt konfijtactiviteiten Canditfrucht over
- 2022-01-03 Biologische bakker in nieuwbouw bij station Sloterdijk in Amsterdam
- 2021-12-16 rose&vanilla krijgt investering van ruim half miljoen van Brave New Food Investments
- 2021-12-15 BioForum organiseert infosessies voor bakkers die willen omschakelen
- 2021-12-07 Drie nieuwe soorten Belgisch biologisch tarwebrood dankzij succesvol ketenproject
- 2021-11-22 Biobakkerij De Trog opent belevings- en R&D-centrum
- 2021-10-21 Eerste oogst biobaktarwe van Belgisch ketenproject is een succes
- 2021-10-13 "De vanilleflan is misschien wel het populairste taartje"