Louis Ruissen, biologisch-dynamisch appelteler in de Betuwe, is trots. Eindelijk krijgen de Europese consumenten die zijn appelen eten, te zien wie de teler erachter is. Afgelopen dinsdag 9 december nam Ruissen de eerste doos van Nature & More in ontvangst, waarop zijn portret te zien is. Met de code 621 kunnen consumenten uitgebreide informatie over zijn boomgaard vinden op www.natureandmore.com.


Ricardo Montoya en Louis Ruissen.

Ricardo Montoya, productmanager bij Eosta, overhandigde de eerste gepersonaliseerde doos met appelen aan Louis Ruissen. Ricardo: "Louis heeft een prachtige biologisch-dynamische boomgaard die hij al 15 jaar biologisch bewerkt. Zijn boomgaarden zijn springlevend en dat proef je in zijn appelen. Zo mooi rood als zijn Santana's zijn, dat zie je nergens anders, het zijn echte Kerst-appels!"


Louis toont de eerste doos van Nature & More, waarop zijn portret te zien is.

Louis Ruissen legt uit waarom het zo belangrijk is om zijn productie persoonlijk te maken: "Bomen en telers zijn geen objecten of productiefactoren, maar levende wezens. In de supermarkt is ons fruit volstrekt anoniem, daarom ben ik blij dat je op de dozen van Nature & More nog kunt zien waar mijn mooie appelen vandaan komen. Ik ben er trots op dat mensen kunnen zien dat ik ze geteeld heb."