Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EkoPlaza Eindhoven verhuisd naar Stratumsedijk

Tholen - EkoPlaza Eindhoven is verhuisd van de Geldropseweg 54 naar de Stratumsedijk 34. De winkel is vandaag (10 december) geopend en heeft een oppervlakte van circa 620 vierkante meter. "Hiermee is de winkel bijna 2,5 keer zo groot als de vorige. De eerste klanten reageren erg enthousiast", vertelde gastheer Luuk Bogmans vanmorgen vanuit de winkel, toen de ergste drukte na de opening even voorbij was.


Klanten staan te wachten op de officiële openingshandeling.

Luuk is zeer tevreden over de aankleding van de nieuwe winkel. Net als in de onlangs geopende conceptstore in Amsterdam staat beleving in deze winkel centraler. Zo kunnen klanten zelf biologische oliën tappen in de winkel. "Het is gaaf dat EkoPlaza Eindhoven na Amsterdam de eerste winkel is die over is gegaan op het nieuwe concept. Ook in deze winkel zijn veel tekstborden te vinden met daarop meer informatie over de producten en valt er van alles te beleven voor de klant."


Rijen bij de kassa's.

Verder is Luuk heel erg te spreken over zijn personeel. "Ik ben erg blij met de medewerkers. We hebben er met zijn allen zin in om in deze nieuwe winkel aan de slag te gaan." De winkel werd om 8:30 uur officieel geopend. De eerste 50 klanten kregen bij een besteding vanaf 25 euro een gevulde houten EkoPlaza-krat ter waarde van 50 euro cadeau. Tijdens de openingsdagen kunnen klanten genieten van mooie aanbiedingen en proeverijen. "Via deze weg nodig ik heel Eindhoven en omstreken dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe EkoPlaza."


Links de plek waar de klant zelf olijfolie en azijn kan tappen. Rechts een klant met één van de houten EkoPlaza-kratten.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl