Nieuw: Biologische Hollandse Kaasfondue

In 2007 begon het allemaal met de verkoop van kaasfondue op het Noorderzon Festival in Groningen. Lowlands, Pinkpop, Best Kept Secret en vele andere festivals volgden. Met het aantal festivals, groeide ook de bekendheid van de kaasfondue; vele fans stonden niet alleen in de rij voor artiesten, maar ook voor de fondue. Nu, zeven jaar later, in 2014 en een hele hoop festival-kaasfonduetjes verder zijn de jongens van Kaas in het Bakkie een eigen consumentenlijn begonnen. Nu hoef je niet meer naar een festival om te genieten van de fondue, maar kan je dat ook thuis doen.

Het product is ontwikkeld in samenwerking met De Kleinste Soepfabriek en gemaakt van ├ęchte kaas en een scheut wijn. Kant en klaar in een potje, au-bain marie of in een pannetje te verwarmen. Serveer naar smaak met brood en groenten.Vanaf 1 december verkrijgbaar bij De Kleinste Soepfabriek: Hollandse biologische kaasfondue van Kaas in het Bakkie. Volgens eigen recept met kaas van Hollandse bodem. Verkrijgbaar in een 350 ml verpakking, welke geschikt is voor 2 personen.

Voor meer informatie of een bestelling kunt u contact opnemen via info@kaasinhetbakkie.nl of de Kleinste Soepfabriek.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.