In de regio Zwolle, Emmen en Assen is sinds zaterdag 15 november Albert Oosterloo actief als Frietfietser. De Frietfiets is Albert op het lijf geschreven.
Albert: "De reden waarom ik met de Frietfiets begonnen ben is dat ik met een riant horecaverleden de dienstverlening en het verzorgen van voedsel toch het allerleukste vind. En dat graag in een feestelijke en gezellige omgeving. Daarnaast me realiserend dat duurzaam en gezonder leven voor mij en mijn gezin steeds belangrijker geworden is. Om dit ook nog in mijn werk met de Frietfiets uit te kunnen dragen is helemaal geweldig. Daarom is de biologische Frietfiets-formule mij ook op het lijf geschreven, en heb er ontzettend veel zin in om deze heerlijke friet in het noorden van Nederland te introduceren."
Nu is het boeken van de Frietfiets in het Noorden van het land een stuk toegankelijker.
Voor meer informatie: www.frietfiets.nl
Frietfiets Drenthe van start
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-11-20 "Chefs waarderen de frisse smaak en de biologische herkomst"
- 2023-11-14 Negenentwintigste Anne&Max geopend in Nijmegen
- 2023-11-10 Basisschoolleerlingen verrast met biologisch ontbijt
- 2023-11-09 Makro Nederland 'technisch failliet' door megaverlies
- 2023-11-06 Fotoreportage Organic Foodfair ter ere van 30-jarig bestaan BD-Totaal
- 2023-10-31 Naturland promoot biologisch met foodtruck
- 2023-10-27 De Nieuwe Winkel opnieuw uitgeroepen tot beste groentenrestaurant ter wereld
- 2023-10-10 EKO-goud voor SLA Amersfoort
- 2023-10-03 Chef Estée Strooker geeft klassieke gerechten een rode bieten-twist in pop-up Bar Bietstro
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"