De biologische rookworst is gemaakt van biologisch vlees van het Nederlandse landvarken. De biologische rookworst wordt op traditionele wijze gerookt boven smeulend eiken- en beukenhout en langzaam gerijpt zodat de smaak op z'n best is. De worst is vrij van onnatuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen. De biologische rookworst is Skal-gecertificeerd. Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.
HEMA viert introductie biologische rookworst met 'graancirkel'
De biologische rookworst is gemaakt van biologisch vlees van het Nederlandse landvarken. De biologische rookworst wordt op traditionele wijze gerookt boven smeulend eiken- en beukenhout en langzaam gerijpt zodat de smaak op z'n best is. De worst is vrij van onnatuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen. De biologische rookworst is Skal-gecertificeerd. Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.