Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HEMA viert introductie biologische rookworst met 'graancirkel'

Vanaf vandaag begroet het icoon van de HEMA, de rookworst, vliegreizigers op de luchthaven Schiphol. Op een duurzame akker vol Olifantsgras, nabij de Polderbaan, is de vorm van een mega rookworst van maar liefst vijf hectare uitgemaaid. HEMA besloot tot deze ludieke actie om de introductie van de biologische variant van de HEMA rookworst te vieren.

De biologische rookworst is gemaakt van biologisch vlees van het Nederlandse landvarken. De biologische rookworst wordt op traditionele wijze gerookt boven smeulend eiken- en beukenhout en langzaam gerijpt zodat de smaak op z'n best is. De worst is vrij van onnatuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen. De biologische rookworst is Skal-gecertificeerd. Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.


Meest onmisbare merk van Nederland

HEMA is vandaag (13 november) door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot 'Meest Onmisbare Merk van Nederland'. Het is voor de 7e keer op rij dat HEMA deze titel in de wacht sleept. De titel wordt ieder jaar uitgereikt door het European Institute for Brand Management (EURIB). Maar liefst drie kwart van de Nederlanders geeft aan niet zonder HEMA te kunnen. Uit onderzoek blijkt dat HEMA gezien wordt als het meest onmisbare merk door zowel mannen (66%) als vrouwen (82%). HEMA wordt door de Nederlandse consument daarnaast als cultuuricoon ervaren. Met name hèt icoon van HEMA, de rookworst, wordt door de Nederlandse consument als onmisbaar gezien.


Publicatiedatum: