Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dansen met Gehoornde Dames - 13 november in Cinerama Filmtheater

Naar de film met Gimsel!

Samen met Immeke en Walden21 organiseert Gimsel een filmavond in Cinerama Rotterdam. Kom donderdag 13 november kijken naar Dansen met Gehoornde Dames, een documentaire van Onno Gerritse. Een indringend portret van een boerenstel dat het verschil maakt in een wereld die overgenomen is door geld, regels en procedures. Een film over echte verandering verwezenlijken met boerenverstand.

We kennen het allemaal. Het besef dat het anders moet. Vaak blijft het daarbij. Moed en waarachtigheid maken het realiseerbaar. Remeker‐kaasmakers Jan Dirk en Irene van de Voort hebben hun drang om het over een ander boeg te gooien omgezet in werkelijkheid en laten op inspirerende wijze zien wat er allemaal nodig is om het verschil te maken. Onverwachte ontdekkingen en verrassende ervaringen leiden tot een totaal andere kijk en unieke innovaties en toepassingen in bedrijf. Kortom, het kan anders, maar het wordt pas wat als je het doet (succes niet
verzekerd).

Aanvang: 19:15 uur bij Cinerama Filmtheater, Westblaak 18 te Rotterdam.

De filmvertoning wordt omlijst met inleiding, Q&A, Remeker kaasproeverij en een biologisch drankje.

Een kaartje kost 9,20 euro en is te koop of te reserveren via: www.cineramabios.nl. Of koop je kaartje direct aan de kassa van Cinerama. Heb je een groenpas? Dan krijg je korting! Je betaalt dan maar 5,70 euro per kaartje.

Voor meer informatie: www.dansenmetgehoorndedames.nl en www.gimselrotterdam.nl

Over Gimsel

Gimsel biedt een breed assortiment biologische en biologisch‐dynamische producten die mens, dier en planeet goed doen door de kringloop van de natuur te respecteren en ondersteunen. Gimsel was de allereerste biologische supermarkt in Rotterdam. Gestart in 1988 als kleine bio-kruidenier zijn ze uitgegroeid tot grote supermarkt voor talloze natuurlijke producten, geneesmiddelen en cosmetica.
Publicatiedatum: