Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

3-daagse proeverij samen met wijnbouwers in Nederland en België

Op 15, 16 en 17 november 2014 organiseren A Taste Affair Nederland en A Taste Affair België een 3 daagse proeverij van alleen biologisch‐ en natuurlijke wijnen en artisanale bieren. Op deze speciale proeverijen zullen een aantal wijnbouwers aanwezig zijn uit Frankrijk, Italië, Slovenië, Oostenrijk en Spanje. Ook zullen er enkele natuurlijke bieren en artisanale koffie te proeven zijn De locaties zijn Utrecht (15 november, Jansdam 2 A te Utrecht) en Gent (16 en 17 november).

A Taste Affair is begonnen in 2011 met de import van biologische‐ en natuurlijke wijnen. Enkele jaren later voegde A Taste Affair ook een zelfontwikkeld smaakvol bier toe aan het assortiment. Tegenwoordig importeren ze een groot aantal wijnen (ongeveer 250 verschillende uit Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Slovenië, Italië et cetera) en importeren ze bier, koffie, risotto en olijfolie. Steeds zijn de kernwoorden puur,biologisch, natuurlijk en vooral lekker van smaak.

Eind 2012 opende de vestiging van A Taste Affair Nederland haar deuren waar Oliver Vencken zo veel mogelijk mensen laat proeven van het veelzijdige smaakpalet dat A Taste Affair te bieden heeft. Inmiddels weten tal van horeca ondernemers en particulieren de weg naar de mooie producten van A Taste Affair te vinden.

Waarom biologisch of natuurlijk?

Biologisch of natuurlijk wil zeggen dat je wijn maakt zonder ingrediënten toe te voegen of te onttrekken. Biologisch werken in de wijngaard en in de wijnkelder niet filteren, sulfiteren, klaren of aan‐ of ontzuren. Zo ontstaan de meest eerlijke producten uit de natuur.

Voor meer informatie: www.atasteaffair.nl
Publicatiedatum: