Puur! uit eten kan nu op 100 adressen

Puur! uit eten is uniek in de verbinding van meerdere criteria op het gebied van eerlijk eten, zoals: groente in de hoofdrol, biologisch, streekproducten, duurzame vis en/of fairtrade. Bij elk Puur! adres vermelden de initiatiefnemers welke duurzame producten worden gebruikt. Gasten maken zelf hun keuze welke criteria zij belangrijk vinden voor mens, dier en milieu. De afgelopen maand zijn er maar liefst vijf lekkere Puur! adressen bijgekomen. Deze adressen worden in dit bericht voorgesteld.

Hotel & Brasserie de Zwaan in Venray
Innovatief, licht, centraal staan streekproducten (think global – buy local), duurzaam en biologisch. Hier geen 'ghost cooking' maar eerlijk en heerlijk.Driekant in Zutphen
Wat is er Puur! bij Driekant in Zutphen? Driekant maakt uitsluitend gebruik van biologische producten! Fairtrade gecertificeerd zijn de koffie, thee, suiker en chocolade. Driekant is een zorgproject.

Smidse Culinair in Aalten
Op de menukaart vind je kwalitatieve en biologische gerechten voor een betaalbare prijs, in een karaktervol interieur, daarbij informele en correcte bediening, ondersteund door een no-nonsens mentaliteit.

La Collina in Zeist
Bij Trattoria La Collina in Zeist geniet men van mediterrane delicatessen. Eigenaar Mark Driessen werkt met biologische en ambachtelijke producten. Het vlees is biologisch en bijna alle groenten en kruiden zijn dat ook.

Proeflokaal d'Ouwe Smisse in Zonnemaire
D'Ouwe Smisse is een puur proeflokaal in Zonnemaire. Chef-eigenaar Evert van Dilst betrekt zijn producten zoveel mogelijk uit de omgeving op Schouwen-Duiveland.

Ben of ken jij een nieuw Puur! adres?

Restaurants doen graag mee met Puur! uit eten vanwege het kwalitatieve bereik van een interessante niche die bestaat uit liefhebbers - gasten en ondernemers - die houden van eerlijk, gezond en lekker eten. Middelen die worden ingezet zijn: www.puuruiteten.nl, de gratis iPhone-app, social media (Facebook 8.000+ fans en Twitter 8.800+ volgers) de nieuwsbrief en Pure! Food & Travel.

Ben jij horecaondernemer en genieten gasten in jouw restaurant ook van pure gerechten? Om meer mensen kennis te laten maken met eerlijk eten, promoot Puur! jouw restaurant graag als Puur! adres. Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.