Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuurwinkels reiken biologische (oog-)appeltjes uit op basisscholen

Natuurwinkels trakteren op biologische appels op tientallen basisscholen in Nederland. Behalve de appels die de kinderen ontvangen, delen de Natuurwinkels kleurplaten in de vorm van een striptekening aan. Deze strip vertelt op een leuke manier het verhaal van de appel. De leerlingen die een kleurplaat ontvangen mogen deze inkleuren en kunnen deze (maar dat hoeft natuurlijk niet) inleveren in de Natuurwinkel. De oudere leerlingen krijgen ook de striptekening maar aan hen wordt gevraagd om de tekstballonnen te vullen en dus hun eigen teksten bij de striptekening te bedenken. Ook zij mogen hun striptekening bij de Natuurwinkel inleveren en maken ook kans op een prijsje.


Oogstfeest

De Natuurwinkel viert elk jaar groots het oogstfeest met pompoenen, peren, druiven, aardappels en natuurlijk appels. Biologische versgroothandel Kroon sponsort de appels die uitgedeeld worden op de basisscholen. Peter van der Schoot, manager Kroon: "De Natuurwinkels en basisscholen zijn laaiend enthousiast over de appel-actie. We hebben een appelteler uitgenodigd die de kinderen alles vertelde over appels."

Passie voor biologisch en duurzaam leven

Natuurwinkel heeft passie voor biologisch en duurzaam leven en neemt daarin haar verantwoordelijkheid. Regelmatig organiseert Natuurwinkel activiteiten waardoor consumenten in contact kunnen komen met gezonde, eerlijke en heerlijke producten die zorgvuldig geproduceerd zijn met respect voor mens, dier en milieu. Dat is waar de Natuurwinkel in gelooft en daarom is Natuurwinkel v/d Natuur.

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl of volg Natuurwinkel op facebook /vdnatuur en twitter @vdnatuur.
Publicatiedatum: