Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonnige heropening Estafette Delft

Het was prachtig weer afgelopen zaterdag 4 oktober. Beter kon het bijna niet voor de officiële heropening van Estafette Delft. Sinds vrijdag 26 september is de biologische speciaalzaak niet meer te vinden in winkelcentrum De Hoven, maar verderop op de Papsouwselaan, op nummer 7-13. Het nieuwe pand is ruim drie keer zo groot dan de oude winkel en dat betekent dat er veel ruimte is voor nog meer biologische en biodynamische producten. Bovendien is de nieuwe Estafette-winkel beter bereikbaar per fiets, tram en auto en kan er goed worden geparkeerd.


Ook veel belangstelling op de stoep.

Tegelijkertijd met de verhuizing is de winkel omgevormd tot coöperatiewinkel. Estafette Delft is daarmee de zevende Estafette-winkel waar leden van Coöperatie Odin mee kunnen doen aan het ledenvoordeelsysteem. In de eerste week van de opening bleek de belangstelling hiervoor heel groot en meldden al 100 nieuwe leden zich aan. Naast de nieuwe leden wisten ook veel nieuwe klanten de nieuwe winkel al te ontdekken. Zij waren enthousiast over de sfeer van de winkel en het assortiment. Dat gaf de heropening een extra feestelijk tintje. Want zoals Estafette-directeur Koos Bakker het verwoordde in zijn openingsspeech: "We doen het allemaal voor de klant en als die gelukkig zijn met ons, dan zijn wij ook tevreden!"


Openingsspeech Koos Bakker.


Veel ruimte voor vers.


Lokaal product Rootz appelsap mag natuurlijk niet ontbreken.

Voor meer informatie: www.estafettewinkel.nl
Publicatiedatum: