Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 oktober:

Herfstfeestje en boekpresentatie bij Raspberry Maxx

Op zondag 12 oktober neemt Raspberry Maxx weer afscheid van het zomerseizoen en verwelkomen ze de herfst met bekende lekkere hapjes en een aantal herfstspecialiteiten, live muziek en kraampjes. Pompoenen zijn kleurrijke vruchten van het eigen veld en sfeerbepalend voor deze periode van het jaar! Meestal zijn ze niet alleen mooi maar ook heel lekker. Er zullen pompoenpoffertjes gebakken worden en bezoekers kunnen genieten van een flinke kom pompoensoep op het binnen- of buitenterras.

Maar natuurlijk kan men ook proeven van de frambozentaarten en toetjes of een lekker broodje gebraden kip met framboos braam-basilicumjam. Iedereen die altijd al wilden weten hoe ze frambozen snoeien kan met Carlo mee met de rondleiding. Raspberry Maxx is geopend tijdens het herfstfeestje geopend van 10:00 tot 18:00 uur.


Paddenstoelenkraam

Ook zijn er enkele kraampjes waaronder de uitgebreide paddenstoelenkraam van de collega's van de markt uit Kerkdriel. Een lust voor het oog! De imker is er met heerlijke honing, Margriet komt met al haar aloƫ vera-producten en Henk met zijn energetix sieraden. Live muziek word verzorgd door het duo Joviaal en de joeks kapel waar de zus van Henny, Colinda, muziek maakt.

Boekpresentatie 'Weg van de supermarkt'

Tussen 13:00 en 15:00 uur zal in samenwerking met Koops boeken uit Venlo de presentatie plaats van het eet kritische boek "Weg van de supermarkt"van Gerrit Jan Groothedde. Deze schrijver beschrijft hierin zijn zoektocht naar lekker en ambachtelijk zonder een supermarkt te bezoeken. Gerrit Jan heeft speciaal een column geschreven die hij zal voordragen, waarna hij graag de discussie aangaat met de aanwezigen. Gerrit Jan is op twitter en facebook onder eetschrijver te vinden.

Voor meer informatie: www.raspberry-maxx.nl
Publicatiedatum: