Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse biologische bedrijven in spotlights op BioFach

De BioFach 2015 in Neurenberg wordt een speciale editie, met Nederland als Land van het Jaar. Van 11 tot 14 februari 2015 zullen zo'n honderd Nederlandse biologische bedrijven zich uitgebreid presenteren op de grootste vakbeurs. Bionext werkt nauw samen met de BioFach-organisatie en bereidt in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken een inhoudelijk programma voor. Bionext organiseert een tweedaags seminar: Holland Organic in 2030. Vanuit Bionext, het ministerie en het bedrijfsleven zullen presentaties worden gegeven en discussies worden aangezwengeld. Hierbij gaat het steeds om de vraag: waar wil de biologische sector staan in 2030 en welke stappen moeten daarvoor gezet worden?

Naast het inhoudelijke seminar geeft Bionext ook invulling aan het Holland Paviljoen op de BioFach, in samenspraak met het ministerie van EZ. Beide organisaties hechten grote waarde aan de presentatie van de Nederlandse bio bedrijven op de BioFach, omdat Nederland zich daar sterk kan profileren als handelsland, ter ondersteuning van de export van biologische producten. Eind oktober organiseert de BioFach-organisatie in en rond Amsterdam een persreis voor journalisten uit binnen- en buitenland om hen te informeren over de Nederlandse biologische sector. Bionext is hierbij aanwezig en is nauw betrokken bij de inhoud van het programma.

 
Publicatiedatum: