
Abonneren
Vacatures
- Assistent Bedrijfsleider
- Retail Key Account Manager
- Leidinggevende snijderij
- Fruitteler / gewasverzorger boomkwekerij
- Teeltspecialist
- Accountmanager
- Agrarisch medewerker - Veredeling
- Logistiek Medewerker Groenten en Fruit
- Teler - Teeltspecialist - Hoofd Teelt - Head Grower
- Teamleider Productie
Top 5 - gisteren
- "Ik kijk nu volledig anders tegen een zak sesamzaad aan"
- "Met drie-eenheid soda, groene zeep en schoonmaakazijn kan je alle schoonmaakklussen aan"
- "Meer wederzijds begrip Tweede Kamerleden in voedseldebat na filmvertoning"
- Omschakeling van biologisch legpluimvee naar scharrel of vrije uitloop moet gemeld worden bij Skal en COKZ
- Definitieve uitslag waterschapsverkiezingen bekend
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Verstegen introduceert biologische marinades
Bio-marinade Kari (artikelnummer 083702)
Curcuma, komijn, karwij, cardamom en zwarte peper: het zijn specerijen die een stempel op Bio-marinade Kari drukken. Ze zijn ook heel herkenbaar in de marinade: een patroon van groen-rode accenten in een geel decor. Alleen al door de glans een prachtige basis.
Bio-marinade Rubi (artikelnummer 083802)
Het is het pittige ééntweetje van paprika en chili dat Biomarinade Rubi een eigen karakter geeft. Gecombineerd met smaakmakers als knoflook, oregano, zwarte peper en aangevuld met een voortreffelijke zonnebloemolie. Die komt de smaak ten goede, maar ook de uitstraling: rood glanzend met opvallende groen-witte tekening.
Bio-marinade Verde (artikelnummer 083902)
Mediterraanse invloeden in de marinade doen het altijd goed. En dan mogen rozemarijn, tijm, oregano en knoflook zéker niet ontbreken. Het zijn tuinkruiden die in Bio-marinade Verde smakelijk naar voren komen. En die ook zichtbaar zijn in de tekening van deze groene marinade, met de glans van kwaliteit.
De marinades worden gebruikt in een dosering van 150 gram per kilo. En voor een optimaal resultaat adviseert Verstegen een marineertijd van 12 uur. De marinades moeten gekoeld bewaard worden en zijn diepvriesbestendig.
Voor meer informatie:
Verstegen Spices & Sauces B.V.
Postbus 11041
3004 EA Rotterdam
010 2455100
foodindustry@verstegen.nl
www.verstegen.eu
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA