Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verstegen introduceert biologische marinades

Verstegen Spices & Sauces introduceert drie nieuwe biologische marinades voor de voedingsindustrie. Het gaat om de marinades Kari, Rubi en Verde, in emmers van 11 liter. Verstegen wil hiermee inspelen op de trend van biologisch eten. "Vlees, kip, groenten of vis: wij vinden eerlijkheid en duurzaamheid belangrijk. Hier spelen we op in door biologische grondstoffen te verwerken in marinades. De drie nieuwe biologische marinades passen mooi bij ons assortiment kruiden en specerijen met Skal-certificatie en het Pure label", vertelt Lida van Rij. "Onze Bio-marinades zijn niet alleen innovatief, maar ook nog eens heel lekker."

Bio-marinade Kari (artikelnummer 083702)
Curcuma, komijn, karwij, cardamom en zwarte peper: het zijn specerijen die een stempel op Bio-marinade Kari drukken. Ze zijn ook heel herkenbaar in de marinade: een patroon van groen-rode accenten in een geel decor. Alleen al door de glans een prachtige basis.


Bio-marinade Rubi (artikelnummer 083802)
Het is het pittige ééntweetje van paprika en chili dat Biomarinade Rubi een eigen karakter geeft. Gecombineerd met smaakmakers als knoflook, oregano, zwarte peper en aangevuld met een voortreffelijke zonnebloemolie. Die komt de smaak ten goede, maar ook de uitstraling: rood glanzend met opvallende groen-witte tekening.



Bio-marinade Verde (artikelnummer 083902)
Mediterraanse invloeden in de marinade doen het altijd goed. En dan mogen rozemarijn, tijm, oregano en knoflook zéker niet ontbreken. Het zijn tuinkruiden die in Bio-marinade Verde smakelijk naar voren komen. En die ook zichtbaar zijn in de tekening van deze groene marinade, met de glans van kwaliteit.



De marinades worden gebruikt in een dosering van 150 gram per kilo. En voor een optimaal resultaat adviseert Verstegen een marineertijd van 12 uur. De marinades moeten gekoeld bewaard worden en zijn diepvriesbestendig.

Voor meer informatie:

Verstegen Spices & Sauces B.V.
Postbus 11041
3004 EA Rotterdam
010 2455100
[email protected]
www.verstegen.eu
Publicatiedatum: