Verstegen introduceert biologische marinades
Bio-marinade Kari (artikelnummer 083702)
Curcuma, komijn, karwij, cardamom en zwarte peper: het zijn specerijen die een stempel op Bio-marinade Kari drukken. Ze zijn ook heel herkenbaar in de marinade: een patroon van groen-rode accenten in een geel decor. Alleen al door de glans een prachtige basis.
Bio-marinade Rubi (artikelnummer 083802)
Het is het pittige ééntweetje van paprika en chili dat Biomarinade Rubi een eigen karakter geeft. Gecombineerd met smaakmakers als knoflook, oregano, zwarte peper en aangevuld met een voortreffelijke zonnebloemolie. Die komt de smaak ten goede, maar ook de uitstraling: rood glanzend met opvallende groen-witte tekening.
Bio-marinade Verde (artikelnummer 083902)
Mediterraanse invloeden in de marinade doen het altijd goed. En dan mogen rozemarijn, tijm, oregano en knoflook zéker niet ontbreken. Het zijn tuinkruiden die in Bio-marinade Verde smakelijk naar voren komen. En die ook zichtbaar zijn in de tekening van deze groene marinade, met de glans van kwaliteit.
De marinades worden gebruikt in een dosering van 150 gram per kilo. En voor een optimaal resultaat adviseert Verstegen een marineertijd van 12 uur. De marinades moeten gekoeld bewaard worden en zijn diepvriesbestendig.
Voor meer informatie:
Verstegen Spices & Sauces B.V.
Postbus 11041
3004 EA Rotterdam
010 2455100
[email protected]
www.verstegen.eu