Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw van Landgoed Mariënwaerdt:

Mango Chutney zonder geraffineerde suikers

Heerlijkheid Mariënwaerdt speelt in op de trend om gezonder en minder toegevoegde suikers te consumeren met haar producten zonder toegevoegde geraffineerde suikers. Een klein jaar na de introductie van de Rabarber Aardbeien Vruchtenspread en de Bessen Frambozen Vruchtenspread, komt Mariënwaerdt met een derde, gezondere variant: Mango Chutney zonder toegevoegde geraffineerde suikers. Zoals alle producten is ook deze nieuwe chutney biologisch en zonder toevoeging van geur-, kleur- en smaakstoffen. De chutney is gezoet met appel, wat betekent dat ze uitsluitend van nature in fruit aanwezige suikers bevat. Er zitten 19% minder suikers in dan in reguliere mangochutney, wat resulteert in 12% minder calorieën. De nieuwe Mango Chutney zit in een potje van 210 gram. Deze specialiteit is heerlijk bij rijst- en kipgerechten en is bijvoorbeeld ook lekker op een wrap met gerookte kipfilet en rucola.


Mijn favoriete bioproduct

De nieuwe Mango Chutney van Heerlijkheid Mariënwaerdt doet mee aan de verkiezing 'Mijn favoriete bioproduct'. Stemmen kan via www.mijnfavorietebioproduct.nl.
 

Over Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed van ruim 900 hectare in het hart van de Betuwe. Dit openluchtmuseum van het rivierengebied trekt vele fietsers, wandelaars en bezoekers van evenementen zoals de Landgoedfair. De akkerbouw en veeteelt op het landgoed gebeuren biologisch en dat is goed te proeven in de heerlijke delicatessen naar oud-Mariënwaerdtse recepten. De jams, geleien, marmelades, vruchtenspreads, chutneys, honing, stropen, sappen, kazen, sauzen en curds zijn verkrijgbaar in de Landgoedwinkel (Oude Waag 21, Beesd), in delicatessenzaken, natuurvoedingswinkels en via www.landgoedwinkel.com.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl
Publicatiedatum: