Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Hooitel' nog twee nachten open

Albert en Angela Hoeve zijn boer en boerin op boerderij De StadsHoeve, een biologisch-dynamische boerderij vlakbij Amsterdam (aan de Zunderdorpergouw 29). Eén maand per jaar organiseren zij het 'Hooitel'. Elke vrijdag in september mogen gasten komen slapen in het hooi. Het Hooitel is opgebouwd in de oude melkstal en het is nog open op 19 en 26 september.

Angela: "Voor de echte genieter zijn er dit jaar dus nog twee kansen. Als je je slaapzak hebt geïnstalleerd in het zachte hooi en je knuffel alvast hebt ingestopt dan kun je eerst aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Deze maaltijd wordt in de Stalkeuken verzorgd door PeterPan. 's Avonds wordt er een vuurtje aangestoken en kun je genieten van een lekker wijntje of sapje onder de sterren. Na een heerlijk nachtje slapen gaan we er weer op tijd uit om samen de koeien op te halen en die te melken. Zo hebben we echt de verste melk bij ons ontbijt. Natuurlijk mag je ook even blijven liggen tot de melk in je glas zit..."



Gasten kunnen er ook voor kiezen om alleen aan te schuiven bij het eten en daarna naar hun eigen bedje te gaan.

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.
Publicatiedatum: