Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Waarom niet biologisch voor de prijs van kiloknallers?"

TrainMore beloont mensen als zij meer komen sporten

TrainMore heeft maandag 8 september de deuren van de gloednieuwe gym op de Singel 250 in Amsterdam geopend. Het monumentale voormalige Postkantoor vormt het unieke decor voor het revolutionaire concept waarbinnen leden beloond worden als zij meer komen sporten.

Eigenaar Han Doorenbosch: "Waarom is het toch zo, dat dingen die beter voor je zijn, meestal duurder zijn? Wij willen graag leven in een wereld waar het maken van goede keuzes beloond wordt. Dat de dingen die goed zijn voor ons juist aantrekkelijker worden gemaakt. Zonne- en windenergie zou goedkoper moeten zijn dan gewone energie. Biologisch voor de prijs van kiloknallers. De realiteit is dat een fles frisdrank nog niet de helft van verse vruchtensap kost. Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 en het aantal gevallen stijgt in grote delen van de wereld! De moderne mens moet véél meer bewegen. Kunnen we er niet samen voor kiezen om een gezonde levensstijl te stimuleren? Oog hebben voor dat wat echt belangrijk is? De moderne mens moet meer bewegen en wij dromen ervan dat te bewerkstelligen."

Voor meer informatie: www.trainmore.nl

Publicatiedatum: