Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Biologische teeltwijze spreekt aan"

Elshof Fruit trekt honderden bezoekers op Appelplukdag

Tholen - Elshof Fruit deed afgelopen zaterdag 6 september mee aan de Landelijke Appelplukdag 2014. "Vorig jaar besloten we na onze eerste deelname meteen al dat dit voor herhaling vatbaar was. Het was een groot succes. We hebben tussen de 600 en 700 mensen op bezoek gehad", aldus Robert Elshof vanuit de boomgaard aan de Van de Hamlaan 19 in Dronten, waar de biologische appelpluk in volle gang is. "We zijn druk in de pluk. De smaak en kwaliteit van de appelen is bijzonder goed."



Robert geeft aan dat veel mensen met hun kinderen een bezoek brachten aan de appelboomgaard. "Zo'n evenement biedt mij als bio-teler de kans om de consument het verhaal achter het product te vertellen. De mensen reageerden erg enthousiast en vonden het leuk om zelf eens appelen te kunnen plukken. Tegelijkertijd kreeg ik de mogelijkheid om een echt uit te leggen wat ik precies doe en wat de biologische teeltwijze inhoudt. Grappig is ook om te merken dat mensen vaak geen benul hebben van hoe groot ons bedrijf is. Ook wilden veel bezoekers weten waar ze de appelen kunnen kopen. Sommigen vroegen zich vervolgens hardop af waarom onze appelen niet overal te koop zijn."



De bezoekers kwamen volgens Robert niet alleen uit de regio. "Er zaten bijvoorbeeld ook mensen uit Drenthe en Hilversum tussen. Zij kwamen speciaal naar ons bedrijf
omdat we biologisch telen. Dit sprak hen aan." Bij Elshof konden bezoekers overigens niet alleen zelf appelen plukken, een ritje met het 'pluktreintje' was ook een optie en voor de kinderen waren diverse activiteiten georganiseerd. Zo stond er een springkussen op het terrein en konden ze ponyrijden.



Voor meer informatie:

Robert Elshof
Elshof Fruit
Van den Hamlaan 19
8251 RX Dronten
06 55170219
0321 312719
info@elshoffruit.nl
www.elshoffruit.nl