Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boer Zoekt Vrouw trekt ruim 3,3 miljoen kijkers

De eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw heeft gisterenavond (7 september) bijna 3,3 miljoen kijkers getrokken. Het KRO-programma was daarmee het best bekeken programma van de avond. Dit blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Om precies te zijn trok de eerste aflevering, waarin de tien nieuwe boeren werden geïntroduceerd, 3.322.000 kijkers. Hiermee bleef BZV de nummer 2, het Journaal van 20:00 uur, ruim voor. Hier keken ruim 2.442.000 mensen naar.

De 40-jarige boerin Bertie omschrijft zichzelf als 'biologisch verantwoord'. De boerin runt een akkerbouwbedrijf in het Zeeuwse Renesse. Het fragment met Bertie begint op de akker. Yvonne treft Bertie daar aan. Ze staat te schoffelen, controleert of er na het machinaal schoffelen nog onkruid overgebleven is. Daarna spreekt ze over de bloemenrand, die mooi in bloei staat. "Dit is een meerjarig proefproject. In die bloemenrand zitten de bestrijdingsdiertjes en die trekken dan in mijn gewas en eten dan de plaagdiertjes op en dan hoef ik niet te spuiten."

Klik hier om de eerste aflevering te bekijken.

Publicatiedatum: