Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plukkersmenu op plukfeesten van 't Gelders eiland

Op zaterdag 13 september (de eerste dag van het plukfeest van 't Gelders eiland) serveert de Kookzolder een biologisch vegetarisch plukkersmenu. De koks laten zich inspireren door wat er in de tuin groeit en vullen dit aan met heerlijke lokale producten. Natuurlijk hebben de appelen van Harmen en Carla van t Gelders eiland een mooi plekje in het menu. Schrijf in en laat u verrassen, of kijk voor het menu op de site: www.kookzolder.nl.

Reserveren voor het plukkersmenu kan door te bellen met 06 15277723 of een mailtje te sturen naar [email protected].

Zowel op zaterdag als op zondag is er de gehele dag pizza, soep en appeltaart verkrijgbaar aan de stand van de Kookzolder. Tussen 11:00 en 14:00 uur serveren we ook heerlijke belegde broodjes en pannenkoeken voor de kinderen.

Tijd: Het diner begint om 17:00 uur. Bij goed weer in de boomgaard. Bij slecht weer op de kookzolder

Kosten: Volwassenen 22,50 euro, kinderen die mee eten met het menu 10 euro, kinderpannenkoek en een ijsje 7,50 euro.

't Gelders eiland

"Wij zitten in natuurgebied Gelderse Poort. De overheid heeft weinig geld om de natuur te beheren. Laat ons dat maar doen! Wij laten zien dat natuur en mens heel goed kunnen samengaan", aldus Harmen Peters.

Harmen en Carla Peters hebben een fruitbedrijf in natuurgebied de Gelderse Poort met 13 hectare biologisch-dynamisch fruit. Ze hebben zowel laagstam als hoogstam bomen en telen diverse appel- en peersoorten. Behalve de boomgaard is er ook een complete boerderijwinkel met terras op het bedrijf. Het zelfgemaakte appelsap van 't Gelders Eiland is al meerdere malen in de prijzen gevallen. Harmen neemt u op de plukdagen graag mee met de pluktrein om te vertellen over zijn boomgaard. Het Gelders Eiland organiseert het hele jaar door diverse activiteiten.

Er kunnen verschillende appelrassen geadopteerd worden. Standaard wordt de Santana voorgesteld. U kunt bij 't Gelders Eiland een boom adopteren of een Dagje Appels plukken.

Eltenseweg 1, 6915 KA, Lobith bij Arnhem.
Openingstijden winkel (groot aanbod): dinsdag, woensdag, donderdag: van 9:00 uur tot 12:30 uur. Vrijdag: van 9:00 uur tot 18:00 uur. Zaterdag: van 9:00 uur tot 16:00 uur.

Voor meer informatie: www.gelderseiland.com
Publicatiedatum: