Vera Holst Manager Certificering en Toezicht bij Skal

Vera Holst is per 11 augustus jongstleden in functie bij Skal Biocontrole als Manager Certificering en Toezicht. "Ik heb veel zin in deze nieuwe klus", zegt Vera. "Als je iets biologisch koopt, moet je er zeker van kunnen zijn dat het ook biologisch is. Daar zet ik me graag voor in."

Margreet van Brakel, directeur van Skal Biocontrole, is blij met de versterking van haar team. "Vera heeft ruime ervaring in het aansturen van teams, zowel bij commerciële als bij maatschappelijke organisaties. Ze is heel klantgericht en heeft oog voor resultaten. Vera wordt eindverantwoordelijk voor onze inspecties én certificering."Vera: "In deze functie komen mijn opleiding aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen en mijn managementervaring goed samen. Ik zie er naar uit om mij nader te verdiepen in de biologische sector en kennis te maken met de gecertificeerde bedrijven en de biologische keten."

Voor meer informatie: www.skal.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.