Zaterdag 30 augustus

Landzicht introduceert nieuw streekproduct tijdens zomerfeest

Zaterdag 30 augustus organiseert biologische boerderij Landzicht in Strijen een zomerfeest (open dag). Deze dag wordt geopend met de officiële introducering van het nieuwe streekproduct. Wat dit is, blijft nog even geheim.

Ga mee met de rondleiding over de groenten- en bloementuin, dit jaar verzorgd door Mees én door Floor. Slenter over de kleine (biologische), zeer gevarieerde markt, rust uit op het terras of ga genieten van het bloemen plukken. De djembéklanken zullen in de boomgaard klinken en iedereen uitnodigen om mee te doen. Vilt en Vezels is er weer om samen aan de slag te gaan met wolvilten. Aan Jasper, Marja en Mika kunnen alle vragen worden gesteld over de bijen en hun honing. Nieuw in het programma is de kinderrondleiding/ontdekkingstocht met biologe Karin, kinderen vanaf 5 jaar kunnen meedoen. Ook nieuw is dat Barry en Vivian, samen met vrienden, de catering gaan verzorgen. Neem de tijd om aan de lange tafels te proeven en genieten van wat zij klaarmaken. Natuurlijk staat het nieuwe streekproduct ook op het menu.Op het zomerfeest willen de medewerkers van bio-boerderij Landzicht laten zien hoe en waar de groenten worden geteeld. Door de wekelijkse verbinding met de boerderij is zoveel méér mogelijk geworden.

Klik hier voor een voorproefje van het zomerfeest kijk voor meer informatie op www.groentenabonnement.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.