Duurzame maaltijdenproducent Voedingsservice Heuvelrug behaalt Skal-keurmerk

De duurzame maaltijdenproducent Voedingsservice Heuvelrug (VSH) uit Soesterberg heeft het Skal-keurmerk behaald. Hiermee is de betrouwbaarheid van de biologische maaltijden van het bedrijf zichtbaar voor de afnemers uit onder meer de zorg en retail.

Voedingsservice Heuvelrug bestaat reeds meer dan 65 jaar en kookt al jaren biologische maaltijden voor de gezondheidszorg, catering en kinderdagverblijven, laat algemeen directeur Wim Kruithof weten. "Door steeds verdere professionalisering en vragen uit de markt was het een logisch gevolg en nodig om het Skal-keurmerk aan te vragen. Het Skal-keurmerk staat voor ons voor vertrouwen, in een gezonde en verantwoorde biologische maaltijd", aldus de heer Kruithof.


Wim Kruithof.

Biologische maaltijden

Voedingsservice Heuvelrug (VSH) en de online maaltijdservice MenuPlus (onderdeel van VSH) leveren biologische maaltijden aan de retail, catering, horecagroothandels, gezondheidszorg en rechtstreeks aan zorggroepen en particulieren; als menu, als maaltijdcomponent, compleet menu en als componentenkeuzemenu's. Alle dagverse producten zijn bereid zonder toevoeging van E-nummers of additieven. Smaakvol, dagvers, gezond én biologisch.

Speciale menu's zijn ontwikkeld voor mensen met een antroposofische levenswijze, een lichamelijke handicap, slikproblemen en/of speciale dieetwensen.

In het samenstellen van nieuwe biologische menu's werkt men samen met diverse biologische toeleveranciers (zoals tuinders, boeren en groothandels), zodat Voedingsservice Heuvelrug altijd de meest verse en betaalbare duurzame seizoensgebonden producten en ingrediënten kan verwerken.

Skal

Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Met de afgifte van het keurmerk maakt Skal de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar voor afnemer en consument.

Voor meer informatie: www.voedingsservice.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.