Bakkerij Raat staat bekend bij haar klanten als de bakker die niet alleen ambachtelijk brood bakt, maar ook altijd op zoek is naar onderscheidende specialiteiten. Bij voorkeur uit eigen regio. Zo kun je nu in Raats vestiging in Alkmaar terecht voor biologisch softijs.
Bakkerij Raat in Alkmaar is dankzij haar brede biologische speltassortiment inmiddels een begrip in de regio. Het speltbrood en -banket en de glutenvrije en glutenarme producten trekken veel klanten met dieetwensen. Daarom past Raats jongste product mooi op de Marktstraat: biologisch softijs. IJs met een zeer laag vetgehalte, maar evengoed verrassend romig. Gezoet met berkensap en bereid met echte vanille. Vrij van zout en met minder lactose. Bij Raat kun je dus verantwoord snoepen.
Bron: Dichtbij - Groot-Alkmaar

Abonneren
Vacatures
- Rozenplanner
- Ervaren Internationaal Salesmanager
- Int. Product- en Cropspecialist Propagation (opkweek)
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
- Head Grower Greenhouse Canada
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- PFAS gevonden in biologische eieren in Denemarken
- Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- "Wij maken bio-pindakaas met hart en ziel, daarom maken wij kans tegenover het grote geld"
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
Top 5 - afgelopen maand
- HAK zet in op 100% biologische productie
- Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- "Regeneratieve landbouw is keiharde greenwashing door multinationals"
- Verdienmodellen en de wereld op z'n kop
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-27 "Wij hopen dat de vraag naar biologisch gaat aantrekken, daar willen we op voorbereid zijn"
- 2023-01-25 "Producent, retailer en consument zullen de prijsstijgingen samen moeten dragen"
- 2022-09-15 "Het allerlekkerste roomijs met cookies kan én moet echt door en door duurzaam zijn"
- 2022-07-22 Zijn bitterballen en kroketten uit eigen fabriek nog lekkerder?
- 2022-07-22 "De perfecte match samengesmolten tot één limited edition"
- 2022-07-12 Ice Cream Factory presenteert nieuwe varianten vegan-, room- en vruchtenijs
- 2022-06-21 "We hebben onze eigen salty caramelsaus laten ontwikkelen"
- 2022-04-29 Nieuw: Vegan Royaal met amandelstukjes
- 2022-04-22 Romige nieuwkomers onder Ice Cream Factory
- 2021-12-22 Nieuw bij QSTA voor foodservice: Wholey smoothies, bowls en shakes
- 2021-11-19 Cookie Dough Caramel nieuw van West Coast Frozen Yoghurt
- 2021-10-27 Nieuw duurzaam ijsconcept: Little Cow & Cookies
- 2021-10-08 Regenboogwaterijs teruggeroepen
- 2021-10-05 Veiligheidswaarschuwing voor AH Bio bosfruit ijsjes
- 2021-10-04 Fruit Peak en Fruit Wave uit voorzorg teruggeroepen
- 2021-09-01 Meer bio-snackopties bij Gimsel
- 2021-07-05 Dixap introduceert biologische fruitijsjes
- 2021-06-18 "Het zelf maken van de natuurlijke aroma's kostte jaren"
- 2021-06-17 Ready-to-blend, frozen smoothie bowls van Wholey nieuw in Nederland
- 2021-05-20 "Onze ingrediënten zijn niet alleen biologisch, maar ook zoveel mogelijk lokaal geteeld"