Op zondag 7 september vindt bij de Hortus Alkmaar de Beurs Gaaf Groen plaats. Dit is een eigentijds evenement voor bezoekers met interesse in biologische, ecologische en authentieke producten & diensten. Ruim 70 standhouders zullen op Gaaf Groen hun unieke producten en diensten aanbieden.

Men kan bijvoorbeeld:

  • Genieten van biologische voeding en geweldige muziek
  • Informatie over gezonde kaarsen krijgen bij Danielle Duurzaam
  • Zelf cosmetica maken bij Blooming Naturals
  • Communiceren met de natuur met Rascha van de Groene Zon
  • Alles leren over wilde bloemen en zaden kopen bij de Bolderik
  • Alles leren over oude fruitrassen bij Auke Kleefstra, een expert voor oude fruitrassen
  • Informatie krijgen over zelf meubels maken bij de Meubelmakersvakschool
  • Ecologisch geproduceerde kleding kopen bij diverse deelnemers
Dit zijn maar een aantal voorbeelden voor het brede programma van de beurs. Duurzaam leven is leuk, inspirerend en goedkoop. Door Gaaf Groen zal iedere bezoeker in staat zijn om een aantal veranderingen in het leven door te voeren zodat wij met z'n allen een mooiere wereld vorm kunnen geven.

De beurs is geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Het adres is Berenkoog 37 in Alkmaar.
Voor meer informatie en tickets zie www.gaafgroen.nl. Gratis toegang voor kinderen. Parkeren is gratis mogelijk in de omgeving van de Hortus.

Achtergrond Gaaf Groen

Gaaf Groen is een concept van Bea Möllers en Lisa Nieuwenhuis, moeder en dochter. Bea heeft jaren voor diverse opdrachtgevers in de biologische sector gewerkt en Lisa ging vaak mee naar diverse evenementen. In de lente van 2013 hebben Bea en Lisa besloten om zelf evenementen te organiseren, zodat ze alles van A-Z zelf vorm kunnen geven. Het resultaat in 2013 waren de buitengewoon succesvolle beurs Gaaf Groen in het Sportpaleis Alkmaar en de sfeervolle wintermarkt in Egmond aan Zee.

In 2014 volgde in maart een Gaaf Groen paviljoen in de Lente Tuin en Woonbeurs in de Expo Haarlemmermeer. Eind mei de Lentebeurs op Renbaan Duindigt in Wassenaar en in juni, juli en augustus een ecologische zomermarkt op de boulevard in Egmond aan Zee. De Gaaf Groen Beurs is verplaatst van het Sportpaleis naar de Hortus Alkmaar, een supermooie locatie die perfect bij ons past. De Wintermarkt zal op 30 november weer op Vakantiepark de Roompot plaatsvinden. Deze geweldige groei zullen wij in 2015 op diverse nieuwe locaties voortzetten.

Voor meer informatie: www.gaafgroen.nl