Internationaal plein op Bio-beurs

Op de Bio-beurs zullen naar verwachting zo'n 200 bio-exposanten uit Nederland staan. Daarnaast grijpen ook buitenlandse bedrijven de gelegenheid aan om hun biologische producten op de Nederlandse markt te presenteren. Speciaal voor hen wordt er een internationaal plein ingericht.

Projectleider Paulien Veerman: "De Bio-beurs is voor buitenlandse bedrijven een aantrekkelijke gelegenheid om hun biologische specialiteiten te laten zien. En voor Nederlandse bedrijven om die producten in het assortiment op te nemen. Bovendien bieden we de buitenlandse bedrijven, naast een plek op het themaplein, ook de mogelijkheid voor een netwerktour door Nederland. Zo halen de buitenlandse bedrijven het maximale uit hun bezoek aan de Bio-beurs."

Er zijn contacten met bedrijven uit onder andere België, Spanje, Frankrijk en Denemarken om op de Bio-beurs vertegenwoordigd te zijn.

Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.