Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf 18 september

Dit najaar 2 publieksverkiezingen: Favoriete biowinkel en bioproduct

Bionext organiseert dit najaar twee publieksverkiezingen: de Favoriete biowinkel en het Favoriete bioproduct. Beide verkiezingen gaan van start in de Bio10daagse (18 tot en met 27 september 2014) en eindigen op de Bio-beurs (21 en 22 januari 2015), waar de prijzen worden uitgereikt.

De vorige editie van de Favoriete biowinkelverkiezing heeft veel positieve reacties opgeleverd van winkeliers en hun klanten; de winnende winkels zagen hun klantenkring groeien en hun omzet stijgen. De Favoriete bioproductverkiezing is een nieuw initiatief van Bionext in samenwerking met de VBP en de Biowinkelvereniging.

Van 15 augustus tot en met 1 september kunnen VBP-leden kosteloos één biologisch merkproduct nomineren via [email protected]. Niet-leden kunnen ook een biologisch merkproduct nomineren en betalen daarvoor 500 euro. De genomineerde producten zullen worden gepresenteerd op de speciale verkiezingswebsite. Bionext zal deze site breed bekend maken via de eigen magazines, een Bio10daagse-special, persberichten en sociale media.

Bron: Bionext
Publicatiedatum: